ZOMERFEEST VOOR DE INWONERS VAN SAPPEMEERNOORD EN OOST WANNEER: TIJD: WAAR: 22 JUNI 2024 14.OO-21.00 uur BORGERCOMPAGNIESTERSTRAAT 3 9611KA SAPPEMEER OM HET BEGIN VAN DE ZOMER TE VIEREN ORGANISEERT DE STICHTING SAPPEMEER NOORD EN OOST (SSNO) EEN WIJK ZOMERFEEST!!!!

Het wijkfeest is voor alle inwoners, jong en oud, uit deze wijken en is gratis toegankelijk. Het wijkfeest verzorgt voor ieder wat wils, te weten: - Voor de jeugd een groot luchtkussen, stormbaan van wel 23 meter, tafelvoetbal, pooltafel, tafeltennistafel, onder begeleiding kunnen de kinderen pannenkoeken bakken (onder begeleiding van de ouders) boven het vuur, enz. - Voor de ouderen muziek verzorgd door de DJ, spijker slaan, dansen en elkaar ontmoeten. - Snackmogelijkheden als ijskar, culinaire snackwagen Lucky 13. - Frisdrank, bier, wijn en hapjes zijn verkrijgbaar aan de bar. De organisatie wil de kosten voor jullie als feestgangers laag houden en daarom zal het drinken tegen een gereduceerde prijs verkocht worden.

Bij binnenkomst op het feestterrein is een standje waar munten gekocht kunnen worden. Bij Lucky 13 kan met de pin betaald worden. Verder zijn alle activiteiten natuurlijk gratis! Ons doel is om in een gezellige ongedwongen sfeer gezellig bij te kunnen kletsen met buurtgenoten en natuurlijk genieten van de vrolijke mooie nummers van onze DJ. Kom wandelend of op de fiets er is geen parkeergelegenheid!!

Voor mensen die SSNO als donateur voor €10 willen steunen, krijgen bij aanmelding voor ons feest 6 consumptie munten te besteden. U kunt zich als donateur per mail aanmelden: st.sappemeer.no@gmail.com onder vermelding van uw naam en adres. Mocht u bedenken wat leuk en ik wil ook betrokken worden bij de wijk, kunt u zich ook melden als vrijwilliger/ster. Geef uw naam en adres op bij bovenstaand mailadres en we nemen contact met u op. KOMT ALLEN!!!!