ZOMERFEEST VOOR DE INWONERS VAN SAPPEMEERNOORD EN OOST WANNEER: TIJD: WAAR: 22 JUNI 2024 14.OO-21.00 uur BORGERCOMPAGNIESTERSTRAAT 3 9611KA SAPPEMEER OM HET BEGIN VAN DE ZOMER TE VIEREN ORGANISEERT DE STICHTING SAPPEMEER NOORD EN OOST (SSNO) EEN WIJK ZOMERFEEST!!!!

 

 

Het wijkfeest is voor alle inwoners, jong en oud, uit deze wijken en is gratis toegankelijk. Het wijkfeest verzorgt voor ieder wat wils, te weten: - Voor de jeugd een groot luchtkussen, stormbaan van wel 23 meter, tafelvoetbal, pooltafel, tafeltennistafel, onder begeleiding kunnen de kinderen pannenkoeken bakken (onder begeleiding van de ouders) boven het vuur, enz. - Voor de ouderen muziek verzorgd door de DJ, spijker slaan, dansen en elkaar ontmoeten. - Snackmogelijkheden als ijskar, culinaire snackwagen Lucky 13. - Frisdrank, bier, wijn en hapjes zijn verkrijgbaar aan de bar. De organisatie wil de kosten voor jullie als feestgangers laag houden en daarom zal het drinken tegen een gereduceerde prijs verkocht worden.

 

Bij binnenkomst op het feestterrein is een standje waar munten gekocht kunnen worden. Bij Lucky 13 kan met de pin betaald worden. Verder zijn alle activiteiten natuurlijk gratis! Ons doel is om in een gezellige ongedwongen sfeer gezellig bij te kunnen kletsen met buurtgenoten en natuurlijk genieten van de vrolijke mooie nummers van onze DJ. Kom wandelend of op de fiets er is geen parkeergelegenheid!!

 

Voor mensen die SSNO als donateur voor €10 willen steunen, krijgen bij aanmelding voor ons feest 6 consumptie munten te besteden. U kunt zich als donateur per mail aanmelden: st.sappemeer.no@gmail.com onder vermelding van uw naam en adres. Mocht u bedenken wat leuk en ik wil ook betrokken worden bij de wijk, kunt u zich ook melden als vrijwilliger/ster. Geef uw naam en adres op bij bovenstaand mailadres en we nemen contact met u op. KOMT ALLEN!!!!


Beste buurgenoten , op woensdag 1 november hebben we met aantal mensen uit de wijk Sappemeer samen gezeten en gesproken. Een ieder is erg enthousiast over het organiseren van een Buurtfeest in 2024,de eerste stappen zijn gezet maar natuurlijk hebben we nog meer hulp nodig, indien je hier ook aan mee wilt mee helpen meld je dan aan via ons mailadres. 

De groep bewoners die deze avond aanwezig waren gaan de komende week huis aan huis in onze wijk een ruim 2000 flyers verspreiden, om op deze manier het bestaan van onze stichting meer bekendheid te gaan geven. En we hopen op deze manier ook meer bewoners te enthousiast te maken voor onze stichting,

je kunt je aanmelden als donateur via ons mailadres ; st.sappemeer.no@gmail.com 

Winterwelvaart
Ook dit jaar organiseren we, in samenwerking met de Winterwelvaart-organisatie in
de stad Groningen, een “Winterwelvaart in de
Regio”. Zaterdag 9 december van 10:00 tot 17:00
uur zijn er allerlei activiteiten op de werf en in de
haven. In de werfgebouwen staat een 20-tal
kramen met o.a. scheepsmodellen, maritieme
schilderijen en tekeningen en informatie stands.
De officiële openingshandeling wordt om 11:00 uur
verricht door burgemeester Adriaan Hoogendoorn
van de gemeente Midden-Groningen. In de haven
liggen historische schepen, die vrij toegankelijk zijn voor de bezoekers. Het
piratenkoor “VOORWAARTS-VOORWAARTS” verzorgt enkele optredens en een
draaiorgel zorgt de gehele dag voor vrolijke deuntjes op het werfterrein. Uiteraard
wordt ook de inwendige mens niet vergeten. In het Bezoekerscentrum kan men
genieten van een heerlijk “captains dinner” en/of van een inmiddels befaamde
Wolthuis gehaktbal. Als toetje kan men bij het verlaten van het terrein nog even bij de
ambachtelijke palingroker Dekkers langs voor een pondje ter plekke vers gerookte paling.

--------------‐--------------------------------------------------------------------------

Beste bewoners van Sappemeer Noord en Oost. Het is alweer enige tijd geleden dat we van ons hebben laten horen😁. Het bestuur zit inmiddels op hun plek en de administratie en financiën zijn uitgezocht 💪. Contacten zijn gelegd en nu willen we de wijk in. Dit willen we doen met de bewoners van onze wijk. Om saamhorigheid te creëren willen we een wijkfeest🥳 gaan houden en om het goed te organiseren en omdat het onze eerste keer is hebben we een zaterdag in Juni 2024 in gedachten. Wij willen jullie uitnodigen om mee te denken over het feest 🤩🍻 en wie mee kan helpen en wie leuke ideeën heeft. In afwachting van jullie reacties. Mvg het bestuur van ssno

----------------------------------------------------------------------------------‐--------

Ook voor deze laatste vrijdag van de maand juli

nodigen wij u van harte uit voor het schipperscafe op vrijdagmiddag 28 juli